Etusivu Hinnasto ja palvelut Galleria Yritys
BlackVanilla

Nuorekas, viihtyisä ja uudenlainen, rennolla ilmapiirillä varustettu monipuolinen hoitola rauhallisessa ympäristössä Kouvolan Sakaristonmäellä!

Vuodesta 2009 toiminut kosmetologihoitola BlackVanilla kätkee sisäänsä kaksi toimeliasta kosmetologiyrittäjää, Suskin ja Lauran. Molemmat ovat valmistuneet kosmetologeiksi vuonna 2003 Lahden sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksesta, kosmetologihoidot ovat siis tulleet tutuiksi monen vuoden ajalta. Työn mielekkyys, tahto tehdä priimaa ja ilo asiakaspalveluun ovat koukuttaneet molemmat leidit tehokkaasti tähän ihanaan työhön! Iso kiitos siitä kuuluu mahtaville asiakkaillemme, niin uusille kuin vanhoillekin. Tiloissamme työskentelee (tarvittaessa) myös muita kosmetologeja.

Toivotamme niin naiset kuin miehetkin lämpimästi tervetulleiksi!

TERVETULOA!

 

Näytä BlackVanilla kartalla

 

Ajanvaraus ja yhteystiedot

Ajanvaraus onnistuu puhelimitse, tekstiviestitse ja Timman sähköisen ajanvarauksen kautta. Huomioithan, että varattujen aikojen peruutus aina puhelimitse, ei sähköpostilla.

Ethän menetä malttiasi, vaikkemme heti vastaisikaan puheluusi, tekstiviestiisi tai sähköpostiisi - hoito on tällöin kesken. Otamme Sinuun yhteyttä heti, kun tilanne sen sallii. 

Olemme auki sopimuksen mukaan.

Suski
Suskille voit varata ajan kaikkiin hoitoihin paitsi ripsienpidennyksiin sekä jalkahoitoihin. Suskin erikoisosaamista ovat kestopigmentoinnit, meikkaukset ja intialainen päähieronta.
044 081 1844
Laura
Lauralle voit varata ajan kaikkiin hoitoihin paitsi intialaiseen päähierontaan ja pigmentointeihin. Lauran erikoisosaamista ovat ripsienpidennykset ja jalkahoidot. Lauralle ajanvaraukset kuluvalle kuukaudelle puhelimitse tai netissä ja seuraavalle kuukaudelle ajat aukeavat ajanvarauskalenteriin 25. päivä.
040 741 4053
Teija
Teijalle voit varata ajan osaan erikoiskasvohoidoista sekä kaikkiin hinnastossa oleviin hoitoihin paitsi hampaiden valkaisuun, intialaiseen päähierontaan sekä Taffy-pigmentointeihin. BlackVanillaan Teija tuo mukanaan muutamia uusia hoitoja mm. Guinot laitehoidot sekä Hot Stone kuumakivihoidon. 
044 360 5627